Організатор нападу на Гандзюк визнав себе винним

Читать на русском
Організатор нападу на активістку Катерину Гандзюк Сергій Торбін визнав себе винним і пішов на угоду зі слідством.

Організатор нападу на активістку Катерину Гандзюк Сергій Торбін визнав себе винним і пішов на угоду зі слідством.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укрінформ».

У засіданні Покровського районного суду Дніпропетровської області взяли участь двоє прокурорів, потерпілий - батько загиблої Віктор Гандзюк, його представник, обвинувачені в організованому нападі Микита Грабчуком, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов та Сергій Торбіна та четверо їхніх адвокатів, а також адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера

Торбіна визнав себе винним за ч. 4,5 ст. 27, ч. 2 ст. 28 і 2 ч..ст.121 Кримінального кодексу України і погодився на покарання у вигляді 6 років і 6 місяців позбавлення волі згідно ст. 69 КПК України.

Нагадаємо, Покровський районний суд Дніпропетровської області сьогодні почав розгляд справи щодо обвинувачених у вчиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть активістки Катерини Гандзюк.

23 травня відбулося одне з останніх засідань Тимчасової слідчої комісії Верховної ради для розслідування відомостей щодо нападу на Катерину Гандзюк. Генеральний прокурор Юрій Луценко і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков його проігнорували.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: