«Народний фронт» вимагає скликати засідання РНБО

Читать на русском
Фракція Народний фронт вимагає від президента скликати засідання Ради національної безпеки та оброни для розгляду питання інформаційної безпеки.

Фракція «Народний фронт» вимагає від президента Володимира Зеленського скликати засідання Ради національної безпеки та оброни для розгляду питання інформаційної безпеки.

Як пише «Слово і Діло», про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак, йдеться на сайті фракції.

Майже третина росіян хочуть окупації Донбасу. Чого домагається РФ таким опитуванням?Підтримка анексії українських територій наблизилася до рівня травня 2014 року, коли вона становила 26 відсотків.

«Першою ознакою підготовки планів окупації є поява на українських територіях пропагандистської мережі. Це правило підтверджене неодноразово: спочатку Кремль створює підконтрольні медіа, приводить туди агентурних скабеєвих, а слідом за ними приходить озброєний до зубів російський бойовик і кадровий окупант. Так руйнується державна цілісність, суверенітет і незалежність», - підкреслив Максим Бурбак.

Він наголосив, що купівля кумом Путіна ще одного українського телеканалу потребує негайної реакції державницьких сил парламенту.

Бурбак зазначив, що ЗІК є третім телеканалом російської «п’ятої колони», і наголосив, що державницькі сили повинні протистояти інформаційній окупації.

Бурбак також підкреслив, що «Народний фронт» ініціював створення ТСК щодо втручання у вибори Росії та пов’язаних з нею громадян України.

Нагадаємо, народний депутат від Опозиційного блоку та бізнес-партнер Віктора Медведчука Тарас Козак, який є власником телеканалів «112 Україна» та NewsOne, купив ще й телеканал Zik.

До медіахолдингу Zik належать телеканал Zik та інформаційне агентство ZIK («Західна інформаційна корпорація»). Телеканал Zik вперше вийшов в ефір 1 вересня 2010 року. Він ходить в мережу національного цифрового мовлення Т2 і транслюється по всій території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: