Порошенко представив кандидатів від ЄС у мажоритарних округах Івано-Франківської області

Читать на русском
Команда партії ЄС має найкращих кандидатів з-поміж усіх політичних команд України. Порошенко заявив в Івано-Франківську під час представлення кандидатів від партії.

Команда партії «Європейська солідарність» (ЄС) має найкращих кандидатів з-поміж усіх політичних команд України.

Як пише «Слово і Діло», про це лідер партії Петро Порошенко заявив в Івано-Франківську під час представлення кандидатів від партії у мажоритарних округах області, повідомляє прес-служба політсили.

Вони ж діти. Колонка Леоніда ШвецяПереглядаючи списки Європейської солідарності, за голову хапаються навіть махрові порохоботи. Відібрані під час праймеріз кандидати опинилися на безнадійно непрохідних місцях.

Він додав, що всі проєвропейські виборці повинні об’єднатися навколо захисту надбань останніх років і підтримати найпотужнішу політичну силу, яка точно знає, як досягти членства у ЄС та НАТО – партію «Європейська солідарність».

Голова партії представив кандидатів в одномандатних виборчих округах. У 83 окрузі від партії йде Олексій Петечел, науковець, кандидат юридичних наук, викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

У 84 окрузі «Європейську солідарність» представляє народний депутат Михайло Довбенко. У 86 окрузі йде Остап Дзеса, голова фракції «Солідарності» в обласній раді. У 87 окрузі партію репрезентує Юрій Голіней, депутат обласної ради.

Порошенко зазначив, що три з чотирьох кандидатів в округах Івано-Франківської області від партії ЄС – це представники місцевого самоврядування, адже партія суттєво оновила кадровий склад і робить ставку зокрема й на лідерів місцевих громад.

Нагадаємо, директор Інтституту національної пам’яті Володимир В’ятрович балотуватиметься до Верховної Ради за списком партії Петра Порошенка «Європейська солідарність».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: