Порошенко заявив, що сподівається об'єднатися зі «Слугою народу» в Раді

Читать на русском
Лідер партії Європейська солідарність, екс-президент Петро Порошенко висловив надію, що в майбутньому парламенті його команді вдасться об'єднатися з фракцією Слуга народу заради ЄС та НАТО.

Лідер партії «Європейська солідарність», екс-президент Петро Порошенко висловив надію, що у майбутньому парламенті його команді вдасться об'єднатися з фракцією «Слуги народу» заради ЄС та НАТО.

Про це колишній глава держави заявив в ефірі телеканалу «Прямий», повідомляє «Слово і Діло».

«Я висловлюю надію, що нам вдасться об'єднатися для того, щоб продовжити наш рух до Європейського союзу та НАТО», – сказав Порошенко, відповідаючи на запитання, чи буде альянс у майбутньому парламенті команд Порошенка та Зеленського.

За його словами, в 2023 році Україна має подати заяву на вступ до ЄС. Порошенко висловив надію, що в бюджеті ЄС на 2028-2035 роки будуть передбачені кошти на вступ України до ЄС.

Однак Порошенко підкреслив, що «Європейська солідарність» ніколи не піде на союз «із п’ятою колоною Януковича, з політичними силами, які розповзлися по тих чи інших потоках і намагаються привести до нас у дім «русский мир».

Раніше представник президента у Верховній Раді й другий номер у списку партії «Слуга народу» Руслан Стефанчук заявив, що політсила хоче стати монопартією в парламенті, яка не потребуватиме коаліції з іншими політичними силами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: