Суд продовжив обов'язки екс-посадовцю Держземагентства

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків колишньому посадовцю агентства.

Суд до 12 серпня продовжив дію обов'язків, покладених на колишнього начальника управління Державного земельного кадастру Головного управління Держземагентства у області Романа Кучера, якого підозрюють у причетності до заволодіння землею в Гатному під Києвом.

Таке рішення 12 червня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Світлана Горбатовська за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє журналіст «Слова і Діла».

Як відомо, Кучера відпустили під особисте зобов'язання. Також на нього поклали низку обов'язків, зокрема, прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає чи перебуває без дозволу; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. Однак нещодавно суд скасував обов'язок про носіння браслета, а дія інших обов'язків продовжив.

У зв'язку з наближенням дати завершення дії обов'язків прокурор САП подала клопотання про їх продовження. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки віце-президента НААН Ануш Балян. Раніше суд також зняв браслет з екс-президента академії Василя Петриченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: