Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла до 7 людей

Читать на русском
В Одесі в лікарні помер один із постраждалих від пожежі в корпусі одеської психлікарні. Число жертв зросло до семи осіб. В області оголошено жалобу.
Фото - УНІАН.

У лікарні помер один з постраждалих від пожежі в корпусі одеської психлікарні на вулиці Воробйова.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється в ранковій зведенні на сайті ДСНС України.

Пожежа в Одесі: виявили місце виникнення пожежіУ згорілому корпусі кілька місяців тому встановили протипожежну сигналізацію, а персонал пройшов навчання.

«10 червня о 21 годині. 44 хв. в Суворовському районі м Одеса по вул. Академіка Воробйова, 9 в «Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я» Одеської облради виникла пожежа, внаслідок якої загинули 6 осіб і госпіталізовано 5 осіб, з яких 11 червня в лікарні померла 1 особа», - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, увечері 10 червня в одному з корпусів Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я сталася пожежа, через вогонь загинули шість чоловік.

Ще п'ятеро були госпіталізовані.

Пізніше назвали причину пожежі.

У зв'язку з тим, що сталося відкриті кримінальні провадження у ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК.

В Одеській області оголошено жалобу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: