Поліція розслідує пожежу в Одесі

Читать на русском
За фактом пожежі у психлікарні в Одесі відкрито кримінальне провадження. За версією рятувальників, причина загоряння - занесення вогню ззовні.

За фактом пожежі у психлікарні в Одесі відкрито кримінальне провадження.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції.

Зазначається, що, за версією рятувальників, причина загоряння - занесення вогню ззовні. Додамо, що у адміністративному корпусі лікарні та у трьох посадових осіб вказаного закладу тривають обшуки. Встановлюється наявність пожежно-технічної документації, яка буде вилучена для вивчення.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за пунктами 1 та 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Відповідно до акту рятувальників, попередня причина загоряння - занесення вогню ззовні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 червня в Одесі сталася пожежа в психіатричній лікарні. За останніми данними, в результаті події загинули 6 людей, 5 людей шпиталізували у важкому стані.

Після цього президент Володимир Зеленський доручив прем'єру Володимиру Гройсману створити комісію з розслідування пожежі. Він також висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

Раніше в ДСНС назвали причину пожежі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: