Суд знову розгляне позов про повернення ЗТМК у власність держави

Читать на русском
Господарський суд прийняв до розгляду позов головного антикорупційного прокурора про повернення комбінату у власність держави.

Суд прийняв до розгляду позов керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького про повернення Запорізького титано-магнієвого комбінату у власність держави, проте призупинив провадження.

Таке рішення 4 червня ухвалив Господарський суд Запорізької області, повідомляє «Слово і Діло».

Суд постановив розглядати позов за правилами загального позовного провадження зі стадії підготовчого провадження. Водночас суд вирішив призупинити провадження за позовом до кінця розгляду Касаційним господарським судом скарги власника ЗТМК Tolexis Trading Limited на відмову Госпсуду Запорізької області роз'яснити скасоване рішення про повернення комбінату у власність держави. Так Центральний апеляційний госпсуд також відмовив Tolexis Trading Limited у роз'ясненні ухвали і залишив рішення першої інстанції без змін. Тому власник ЗТМК подав касаційну скаргу.

Саме рішення про повернення ЗТМК у власність держави, роз'яснення якого просить Tolexis Trading Limited, вже скасоване Касаційним госпсудом.

Нагадаємо, Центральний апеляційний госпсуд залишав чинним рішення про повернення ЗТМК у власність держави. Проте Касаційний госпсуд не погодився з двома попередніми інстанціями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: