Суд залишив чинним рішення про повернення державі ЗТМК

Читать на русском
Апеляційний госпсуд залишив чинним рішення, яким розірвали договір про заснування цього ТОВ ЗТМК.
Запорізький титано-магнієвий комбінат

Суд залишив чинним рішення про розірвання договору про заснування ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат» і повернення державі цілісного майнового комплексу комбінату.

Таке рішення ухвалив 12 грудня Центральний апеляційний господарський суд, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією журналіста «Слова і Діла», колегія суддів повністю відмовила кіпрської компанії «Толексіс Трейдинг Лімітед» у задоволенні скарги, тим самим залишивши чинним попереднє рішення. До колегії входили судді Любов Коваль, Наталя Пархоменко та Антон Чередко.

Зазначену інформацію також підтвердили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. За інформацією САП, відповідно до положень Господарського процесуального кодексу України, після ухвалення таке рішення апеляційного суду набуває чинності.

«САП наразі очікується проголошення повного тексту ухваленої Центральним апеляційним господарським судом постанови про відмову в задоволенні зазначених апеляційних скарг, що надасть змогу із залученням усіх уповноважених органів державної влади розпочати процедуру реального повернення комбінату державі», – зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, в САП заявили, що суд повернув державі майно ЗТМК. Раніше Запорізький суд почав розглядати позов про повернення державі ЗТМК Фірташа. Також НАБУ вивчить ревізію ЗТМК, яку провели аудитори та прокуратура Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: