Чубаров розповів, з ким кримські татари йдуть на вибори

Читать на русском
За словами Чубарова, національний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв і він сам провели консультації з представниками шести політичних партій,

На дострокових парламентських виборах кримські татари будуть представлені у списках кількох політсил.

Про це повідомив лідер Меджлісу кримськотатарського народу, нардеп від БПП Рефат Чубаров, пише Інтерфакс-Україна, передає Слово і Діло.

За словами Чубарова, національний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв і він сам провели консультації з представниками шести політичних партій, частина з них вже внесла до своїх списків представників кримських татар.

«У списках партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка будуть представлені кримські татари - Мустафа Джемілєв і заступник глави Меджлісу і Ахтем Чійхоз. У списках партії «Українська стратегія», яку очолює прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, - перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джаппарова. У партії «Голос», яку очолив Святослав Вакарчук - буде два представники кримських татар. На третій позиції у списках партії «Сила і честь» Ігоря Смешка - Рефат Чубаров», - повідомив він.

Дострокові вибори до Ради: хронологія виборчої кампаніїДострокові вибори до Верховної ради відбудуться 21 липня. Слово і Діло склало календар з основними датами кампанії.

Нагадаємо, раніше Чубаров заявив, що представників кримських татар немає у списках «Опозиційної платформи», а в «Батьківщині» — немає кримських татар, але є представники Криму.

Сам Чубаров іде до парламенту за списком партії «Сила і честь» Ігоря Смешка. У нинішньому складі Верховної ради Чубаров входить до фракції БПП.

Дострокові вибори у Верховну Раду призначено на 21 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: