Партія «Голос» готова до коаліції в Раді – Вакарчук

Читать на русском
Щоб домогтися позитивних результатів, іноді доведеться подавати руку тим, кому не дуже хочеш, заявив Вакарчук.

У разі проходження до парламенту партія «Голос» готова до коаліції з іншими політсилами.

Про це заявив лідер партії, музикант Святослав Вакарчук в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», яке вийшло 7 червня.

«Ми точно йдемо у владу не для того, щоб стояти осторонь. Я знаю деякі політичні сили, які заходили в парламент і казали, що занадто чисті і красиві, щоб із тими чи іншими домовлятися. У владу треба йти, щоб робити краще людям. А для цього деколи доведеться подавати руку тим, кому ти не дуже хочеш її подавати. Але ти знаєш, що це зрештою принесе користь. Навіть засовувати руки в «лайно» – це теж часом є політика. Партія «Голос», розуміючи всі виклики, готова до коаліції. Але тільки з тими силами, які повністю поділяють наші принципи», – сказав політик.

Він додав, що політсила не буде вести переговорів «з усіма тими, хто не вважає, що український екзистенційний вибір – це Європа, хто буде проти правила «закон – один для всіх», буде захищати олігархів, хто не захоче зробити владу підзвітною народу».

Дев'ять обіцянок за один ефір: Вакарчук уперше прийшов на політичне ток-шоуСвятослав Вакарчук вперше прийшов на політичне ток-шоу. Відразу видно, що досвіду небагато, співак дав дев'ять обіцянок.

«По решті речей можна домовлятися», – сказав Вакарчук.

8 червня український телеведучий Сергій Притула повідомив, що буде балотуватися у Верховну Раду України за списком партії.

За даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію «Голос» готові проголосувати 5,6% респондентів, які визначилися з кандидатом, за необхідних для проходження в парламент 5%.

Святослав Вакарчук, який збирається балотуватися до Верховної ради зі своєю партією «Голос», 30 травня вперше прийшов на політичне ток-шоу – «Право на владу». Під час ефіру він дав 9 обіцянок.

Також «Слово і Діло» розбиралося в його успіхах за час роботи в Раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: