Садовий прокоментував можливе об'єднання з Вакарчуком

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що переговори щодо об'єднання з партією музиканта Святослава Вакарчука Голос у Верховній Раді нового скликання вже проводили.

Мер Львова і лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий заявив, що може об'єднатися з партією Святослава Вакарчука у Верховній Раді.

Про це політик повідомив в інтерв’ю Радіо НВ, передає Слово і Діло.

«Минулого тижня я спілкувався з Вакарчуком. Я б дуже хотів, щоб ми по округах мали спільних кандидатів. Але по списках однозначно, що ми вибудовуємо свої списки на тих принципах, які нам прийнятні... На моє переконання, можливо, в парламенті ми будемо разом. Те, що з Вакарчуком ми ще раніше говорили про об'єднання у парламенті, я в це вірю», – сказав політик.

16 травня Вакарчук представив свою партію «Голос». Музикант повідомив, що вона братиме участь у найближчих виборах до Верховної Ради. 21 травня Мін'юст України зареєстрував партію «Голос».

Дев'ять обіцянок за один ефір: Вакарчук уперше прийшов на політичне ток-шоуСвятослав Вакарчук вперше прийшов на політичне ток-шоу. Відразу видно, що досвіду небагато, співак дав дев'ять обіцянок.

21 травня президент Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня. За словами глави держави, юридичною підставою для розпуску нинішнього складу Ради є відсутність із 2016 року коаліції.

Із 24 травня в Україні автоматично розпочався виборчий процес, заявили в ЦВК.

Минулого тижня Вакарчук вперше прийшов на ефір політішеского ток-шоу. Слово і Діло зафіксувало 9 обіцянок лідера партії Голос.

Чим запам'яталося попереднє депутатство Вакарчука - на інфографіці.

Згідно з даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного з 16-го до 21 травня, партія «Голос» не долає п'ятивідсоткового бар'єра для потрапляння в Раду, за неї готові проголосувати 4,6% тих, хто визначився з кандидатами і має намір піти на вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: