«Самопоміч» представила кандидатів на вибори до ВР (доповнено)

Читать на русском
Політична партія Самопоміч представила список кандидатів на позачергові вибори до Верховної ради, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Політична партія «Самопоміч» представила список кандидатів на позачергові вибори до Верховної ради, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Як пише «Слово і Дліо», про написав Андрій Садовий у Facebook.

До топ-20 списку партії увійшли: мер Львова Андрій Садовий, депутат Одеської міськради Ольга Квасницька, антикорупційна активістка Олександра Дрік, волонтер та депутат Харківської ОДА Тетяна Бідняк, віце-спікер парламенту Оксана Сироїд, ветеран АТО Віталій Федрін, лідер фракції «Самопоміч» в парламенті Олег Березюк, підприємець Микола Кміть, депутат «Самопомічі» Тетяна Острікова, віце-президент Асоціації водоканалів України Ольга Бабій та проповідник Ігор Косован.

Також у списку є нардеп Роман Семенуха, голова Асоціації фермерів Волині Руслан Хомич, нардеп Олег Лаврик, гендиректор »Укрнафтагазенерго» Марія Яковлєва, депутат Херсонської ОДА Андрій Дмитрієв, юрист Вячеслав Кущинский, нардеп Любомир Зубач, глава фракції «Самопоміч» в Дніпровській міськраді Юрій Акуленко та нардеп Руслан Сидорович.

Нагадаємо, до першої трійки списку партії Ігоря Смешка «Сила і честь» увійшли, крім самого Смешка, нардеп від «Самопомочі» Олена Сотник та глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Також стало відомо, що телеведучий Сергій Притула розповів, що йде на позачергові вибори до ВР у списках партії Святослава Вакарчука «Голос».

А партія Саакашвілі йде на вибори до ВР самостійно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: