Рахманін приєднався до партії Вакарчука «Голос»

Читать на русском
Журналіст Сергій Рахманін заявив, що зробив у політичній журналістиці все, що міг, і хоче допомогти Україні змінитися.

Заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін приєднався до команди, з якою піде у Верховну Раду партія музиканта Святослава Вакарчука «Голос».

Про це повідомила 8 червня пресслужба політичної сили.

«У політичній журналістиці я вже зробив усе, що міг. Дуже вдячний професії, колегам, читачам, глядачам і слухачам. Але зараз я відчуваю в собі готовність до змін у житті й роботі. І відчуваю, що можу допомогти змінюватися країні», – зазначив Рахманін.

16 травня Вакарчук презентував свою партію «Голос». Музикант повідомив, що вона братиме участь у найближчих виборах до Верховної Ради. 21 травня Мін'юст України зареєстрував партію «Голос».

Дев'ять обіцянок за один ефір: Вакарчук уперше прийшов на політичне ток-шоуСвятослав Вакарчук вперше прийшов на політичне ток-шоу. Відразу видно, що досвіду небагато, співак дав дев'ять обіцянок.

З'їзд політичної сили, на якому затвердять програму «Голосу», список кандидатів за багатомандатним округом і вирішать, кого партія буде підтримувати в мажоритарних округах, відбудеться 8 червня на Старокиївській горі.

8 червня український телеведучий Сергій Притула повідомив, що буде балотуватися у Верховну Раду України за списком партії.

За даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію «Голос» готові проголосувати 5,6% респондентів, які визначилися з кандидатом, за необхідних для проходження в парламент 5%.

Святослав Вакарчук, який збирається балотуватися до Верховної ради зі своєю партією «Голос», 30 травня вперше прийшов на політичне ток-шоу – «Право на владу». Під час ефіру він дав 9 обіцянок.

Також «Слово і Діло» розбиралося в його успіхах за час роботи в Раді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: