«Опоблок» об'єднався з партіями Кернеса та Мураєва

Читать на русском
Нардеп Олександр Вілкул заявив про об'єднання партії Опозиційний блок, Партії миру та розвитку, Відродження, Наші та Довіряй справам.

Нардеп Олександр Вілкул заявив про об'єднання партій «Опозиційний блок», Партії миру та розвитку, «Відродження», «Наші» та «Довіряй справам».

Як пише «Слово і Діло», про це Вілкул написав в Facebook.

«Ми об'єдналися! Партії «Опозиційний блок», Партія миру і розвитку, «Наші», «Відродження» та «Довіряй справам». Ми йдемо на вибори разом, щоб відновити мир, економіку і повернути людям достаток. Ми проведемо реальну децентралізацію і скасуємо антинародні «реформи». Реалізувати це можемо тільки ми», – написав Вілкул.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман презентував список своєї партії «Українська стратегія», з якою піде на позачергові вибори до Верховної ради. До першої десятки списку партії увійшли міністр освіти Лілія Гриневич, перша заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, міністр культури Євген Нищук і міністр юстиції Павло Петренко.

Також партія «Опозиційна платформа – За життя» 6 червня оприлюднила список кандидатів у депутати на вибори до Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: