У МВС розповіли деталі загибелі військових на Донбасі

Читать на русском
Під час обстрілу бойовиків загинули двоє військовослужбовців Національної гвардії Азов, ще вісім бійців отримали поранення.
Ілюстративне фото.

Під час обстрілу бойовиків загинули двоє військовослужбовців Національної гвардії «Азов», ще вісім бійців отримали поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 травняСитуація на сході країни на 6 червня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У МВС розповіли, що на околиці селища Новолуганське Бахмутського району уночі 7 червня ворожа міна калібру 120 мм. влучила в бліндаж.

«Під час обстрілу загинули двоє військовослужбовців Національної гвардії «Азов» (в/ч 3057), ще вісім бійців отримали поранення різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні зранку повідомлялось, що бойовики атакували підрозділи ООС у районі Новолуганського, унаслідок чого загинули двоє військовослужбовців та ще 8 отримали поранення. У ООС заявили, що бойовики зухвало порушили Мінські домовленості та атакували ЗСУ з застосуванням артилерії.

Після цього президент Володимир Зеленський заявив, що артилерійські обстріли поблизу Новолуганського в ніч проти 7 червня свідчать про втрату Росією контролю над найманцями. За його словами, обстріли українських військових - очевидна спроба вкотре зірвати процес перемовин щодо припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: