Зеленський зустрівся з радником Трампа в Брюсселі

Читать на русском
Володимир Зеленський був запрошений на вечерю в посольство США за участю радника президента США Джареда Кушнера і міністра енергетики Ріка Перрі.

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває в Брюсселі з дводенним офіційним візитом, був запрошений у вівторок на вечерю в посольство США за участю радника президента США Джареда Кушнера і міністра енергетики Ріка Перрі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив у Twitter постійний представник США при ЄС Гордон Сондленд у середу, 5 червня.

«Вчора ввечері я мав честь провести в посольстві вечерю, на якій були присутні ряд європейських лідерів і кілька високопоставлених чиновників з Вашингтона, для зміцнення пріоритетного партнерства Євросоюзу і США», - написав він.

За словами дипломата, в заході також взяли участь верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні, президент Польщі Анджей Дуда, прем'єр Грузії Мамука Бактадзе.

Нагадаємо, в рамках свого першого офіційного закордонного візиту до Брюсселя Зеленський вже зустрівся з головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом. У середу у нього запланована зустріч з Дональдом Туском.

Також повідомлялося, що Зеленський на спільному брифінгу зі Столтенбергом заявив, що курс на вступ в НАТО і ЄС є незмінним зовнішньополітичним пріоритетом України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: