Зеленський зустрівся з Могеріні та Туском

Читать на русском
На зустрічі йшлося про реформи і санкції проти російських чиновників, причетних до видачі паспортів РФ жителям Донбасу.

Президент України Володимир Зеленський в середу, 5 червня, зустрівся з представником ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федерікою Могеріні і президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

Про це пише «Слово і Діло».

Зеленський планує винести питання вступу до НАТО на референдумЗеленський планує після широкої інформаційної кампанії винести питання вступу України до НАТО на всеукраїнський референдум і впевнений у позитивній відповіді українців.

«Під час зустрічей з Федерікою Могеріні і президентом Євроради президент Зеленський обговорив плани реформ і бачення врегулювання ситуації на Донбасі, а також застосування заходів проти чиновників РФ, винних у паспортизації Донбасу», - повідомляє Адміністрація президента в Twitter.

Як відомо, напередодні український президент провів зустрічі з главою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, президентом Польщі Анджеєм Дудою і президентом ЄК з питань євро, соціального діалогу, фінансової стабільності та фінансових послуг Валдісом Домбровскісом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: