Назвали дату продовження санкцій ЄС проти РФ

Читать на русском
Проте зрушення щодо рассширения списку санкцій за видачі російських паспортів на Донбасі повільні.

Європейський Союз продовжить санкції проти РФ на півроку 20 червня.

Як пише «Слово і Діло», про це в Twitter написав брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк.

Російські паспорти на Донбасі: які санкції загрожують РФ і кого торкнутьсяЄС розглядає можливість запровадження санкцій проти Росії через паспорти на Донбасі. Про те, якими можуть бути обмеження, поговорили з експертами.

За його словами, будуть продовжені санкції через окупацію РФ Криму. Він додав, що зрушення щодо рассширения списку санкцій за видачі російських паспортів на Донбасі повільні.

«Економічні санкції ЄС щодо Росії повинні бути продовжені Радою ЄС 20 червня на шість місяців. Очікується, що будуть обговорювати мало, або взагалі не будуть. Тим не менш, зрушення щодо додавання в список санкцій більшої кількості людей через видачі російських паспортів на Донбасі повільні», - написав він.

Європейський союз продовжить вивчати можливість запровадження санкцій проти Росії через видачу паспортів жителям окупованого Донбасу за спрощеною процедурою.

Нагадаємо глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що для того, щоб припинити видачу російських паспортів на Донбасі необхідно ввести масштабні санкції проти Росії у вигляді системної відповіді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: