Танковий резерв ООС проводить навчання на Донбасі

Читать на русском
На полігонах у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі тривають тренування танкових екіпажів.

На полігонах у районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі тривають тренування танкових екіпажів, що знаходяться в районах відведення сил і засобів, метою яких є підтримання високого ступеня готовності танкового резерву до реагування на можливе виникнення позаштатних ситуацій.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook в середу вранці, 5 червня, пише «Слово і Діло».

Повернення Криму та Донбасу: якими будуть перші кроки нового президентаПрипинення війни та повернення контролю над окупованими територіями Донбасу – саме в цих питаннях українці очікують рішучих кроків нової влади. Чи має таку стратегію команда президента Зеленського, аналізував політолог Олександр Радчук.

«За розпорядженням командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сірського, всі практичні заходи проводяться із урахуванням поточної обстановки і висновків з аналізу щодо подальшого розвитку ситуації на Донбасі. На цей раз для тактико-спеціальних навчань із танковим підрозділом був застосований нестандартний підхід, який полягав в тому, що підлеглі лише в загальних рисах знали, що їх чекає попереду», - поінформували в штабі ООС.

Зокрема, наголошується в інформації, під час навчань командирам і екіпажам довелося постійно вести розвідку, з ходу приймати рішення і реагувати на постійну зміну обстановки.

«Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сірський, який на місці перевірив дії танкового резерву, переконався в професійних навичках підлеглих і їхніх навичках діяти однією командою під час складних моментів бою або в результаті виникнення позаштатних ситуацій», - відзначили в прес-центрі.

Як раніше повідомлялося, НАТО і Україна проведуть додаткові спільні навчання в Чорному морі.

Також нагадаємо, десантники провели навчання в Приазов'ї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: