Голова поліції Київської області подав у відставку

Читать на русском
Дмитро Ценов пішов із посади у зв'язку з убивством поліцейськими п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

Глава поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади у зв'язку з убивством поліцейськими п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор журналу Корреспондент Олександр Крамаренко.

Біля МВС зібрався мітинг через смерть дитиниУчасники стихійної акції протесту вимагають справедливого покарання для поліцейських, які застрелили хлопчика.

Голова Нацполіції Сергій Князєв під час спілкування із журналістами біля будівлі МВС у Києві зазначив, що планує задовольнити заяву Ценова.

Сам начальник поліції Київщини заявив, що просить керівництво Нацполіції направити його в зону проведення операції Об'єднаних сил.

«Я, як глава поліції Київської області, несу відповідальність за дії підлеглих, тому звернувся до голови Нацполіції з рапортом про відсторонення мене від займаної посади і прошу направити мене у важку точку нашої держави, а саме місце проведення ООС», - сказав він.

Нагадаємо, 1 червня п'ятирічний хлопчик із Переяслав-Хмельницького потрапив у реанімацію з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання в результаті випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні двоє працівників поліції.

Хлопчик перебував у вкрай важкому стані. 3 червня дитина померла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: