ЦВК зареєструвала 32 кандидати в народні депутати на позачергові вибори

Читать на русском
Центральна виборча комісія на черговому засіданні 4 червня зареєструвала ще 11 кандидатів у народні депутати України, які балотуються до ОВО в порядку самовисування.

Центральна виборча комісія на черговому засіданні 4 червня зареєструвала ще 11 кандидатів у народні депутати України, які балотуються до ОВО в порядку самовисування.

Таким чином, кандидатів вже 32, передає прес-служба ЦВК, пише «Слово і Діло».

Вибори в Україні: чому жодна виборча система не допоможеКомітет ВР підтримав зміни до Виборчого кодексу. Тим часом Зеленський подав законопроект про імпічмент. Чи підтримає ВР ініціативи президента та що змінять відкриті списки, обговорили з експертами.

Також ЦВК зареєструвала довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах. Комісія відмовила в реєстрації 6 кандидатам в народні депутати: Гринцовій, Любчик, Серединці, Тимощуку, Янишевському Д.А., Пічугіну Д.С.

Розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 10 офіційних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року: 9 - від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), 1 - від Світового Конгресу Українців.

Комісія завершила процес надання дозволу громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України від 21 липня 2019 року. Такий дозвіл отримали 163 громадські організації.

Раніше стало відомо, коли КСУ обговорить указ про розпуск ВР.

Також нагадаємо, ЦВК дозволила спостерігати за виборами 135 громадським організаціям.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: