Трамп заявив, що демократи не доб’ються його імпічменту

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що демократи в Конгресі не доб’ються його відставки через розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера.

Президент США Дональд Трамп заявив, що демократи в Конгресі не доб’ються його відставки через розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера.

Про це пише «Слово і Діло».

«Ніякої змови, ніяких палиць в колеса, нічого! Те, що намагаються робити демократи - найбільш великий гріх у справах про імпічмент. У той же час, Демократична партія б'є байдики в Конгресі. Вони ніби заморожені. Повертайтеся до роботи, у вас багато справ», - заявив Трамп.

Нагадаємо, що спецпрокурор Роберт Мюллер звільнився після того, як в ході майже дворічного розслідування не знайшов доказів змови між виборчим штабом президента США Дональда Трампа та росіянами під час виборів президента 2016 року.

Міністерство юстиції США опублікувало відредаговану версію 400-сторінкової доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера.

Генпрокурор США Вільям Барр пояснив, що в звіті приховали дані про велике журі, конфіденційну інформацію, а також частини, що стосуються незавершених розслідувань і конфіденційності або репутації людей, непричетних до звинувачень.

Спікер Палати представників Ненсі Пелосі звинуватила Барра в дачі неправдивих свідчень Конгресу під час звіту про результати розслідування Мюллера.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: