У Кремлі назвали нову умову для Зеленського

Читать на русском
У Кремлі знову висунули умову президенту України Володимиру Зеленському, цього разу для налагодження відносин між країнами.

У Кремлі знову висунули умову президенту України Володимиру Зеленському, цього разу для налагодження відносин між країнами.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, інформує «Сегодня».

Клімкін анонсував відновлення переговорів ТКГ у МінськуНаступного тижня президент Володимир Зеленський має представити нову команду переговірників від України.

Він пояснив, що першими кроками нової української влади для нормалізації відносин між Україною і РФ будуть поступки Києва по Донбасу.

«Про це говорив президент Путін. Головне зараз – визначитися зі ставленням української влади до Мінських домовленостей, до того, чи будуть налагоджуватися прямі контакти з представниками Донбасу, в якій мірі і як швидко виконуватимуться Мінські домовленості. Тут не потрібно вигадувати нічого нового – все написано на папері», – сказав Пєсков.

Нагадаємо, раніше представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, говорячи про процесі врегулювання конфлікту на Донбасі, заявляв, що Зеленський розуміє важливість «нормандського формату» і Мінських угод.

Раніше у Путіна назвали умови для зустрічі «нормандської четвірки».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: