Зведення ООС: обстріли біля населеного пункту Гнутове

Читать на русском
У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 2 червня збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 2 червня збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Повернення Криму та Донбасу: якими будуть перші кроки нового президентаПрипинення війни та повернення контролю над окупованими територіями Донбасу – саме в цих питаннях українці очікують рішучих кроків нової влади. Чи має таку стратегію команда президента Зеленського, аналізував політолог Олександр Радчук.

Повідомляється, що бойовики здійснили обстріл в районі населеного пункту Гнутове. Обстріл вівся з використанням ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Також бойовики вели обстріл по позиціях українських захисників в районі населеного пункту Новгородське, використовуючи міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються», - повідомили в штаб ООС.

Нагадаємо, ОБСЄ заявила про нове озброєння біля житлових будинків.

Раніше Клімкін анонсував відновлення переговорів ТКГ в Мінську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: