Данилюк анонсував засідання РНБО щодо Донбасу

Читать на русском
Наступне повноцінне засідання РНБО буде присвячене проблемі Донбасу. Про це за підсумками сьогоднішньої наради заявив секретар РНБО Олександр Данилюк.

Наступне повноцінне засідання РНБО буде присвячене проблемі Донбасу.

Як пише «Слово і Діло», про це за підсумками сьогоднішньої наради заявив секретар РНБО Олександр Данилюк, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначимо, Данилюк додав, що РНБО вирішив дати два тижні учасникам сьогоднішнього засідання для підготовки пропозицій щодо вирішення проблем в енергетиці.

«Сьогодні була нарада. Перше повноцінне засідання буде присвячене проблемам на Сході...з війною на Сході. Після цього буде ще одне засідання з питань енергетики», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський провів перше під своїм головуванням засідання Ради національної безпеки і оборони. Він скликав РНБО через проблеми вугільної галузі. На нараді з енергетичної безпеки Зеленський нагадав, що два роки тому загинули 8 гірників на шахті «Степова» («Львіввугілля»), а в цьому році на окупованій частині Луганської області загинули 17 осіб на шахті «Схидкарбон».

Раніше Олександр Данилюк заявив, що з 31 травня засідання Ради будуть проходити у новому форматі. За його словами, РНБО тепер буде збиратися на наради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: