Премії військовим: Полторак повідомив, кому та скільки доплатять

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що військовим перед залученням до ООС виплатять додаткову премію.

Міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що військовослужбовці, які приступають до інтенсивної фази підготовки перед залученням до операції Об’єднаних сил, будуть отримувати премію у розмірі 3 тис. гривень.

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на Полторака у Facebook.

Полторак повідомив, що це рішення було прийнято під час перебування у розташуванні 128 окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України на Закарпатті.

«З метою підвищення мотивації особового складу підрозділів ЗС, які виходять на завершальну активну фазу бойового злагодження у навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення Операції об’єднаних сил, я прийняв рішення щодо преміювання зазначених військовослужбовців премією у розмірі 3 тис. грн.», - заявив міністр оборони.

Як змінювалися зарплати та пенсії українських військових із 2014 до 2019 рокуЗа п’ять років війни зарплата солдата-стрільця на передовій зросла більш ніж учетверо. Про пенсії військовослужбовців, на жаль, цього сказати не можна.

Як змінювалися зарплати і пенсії українських військових з 2014 по 2019 роки - на інфографіці.

Додамо, міністр оборони України Степан Полторак, який написав рапорт на звільнення, заявив, що буде виконувати обов'язки глави оборонного відомства до рішення Верховної ради про його звільнення з посади.

«Слово і Діло» пропонує подивитись топ-обіцянок міністра оброни.

Раніше ми писали, як виконував обіцянки Полторак протягом чотирьох років на посаді міністра оборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: