Киян попередили про грозу в п'ятницю

Читать на русском
У найближчі години очікується погіршення погоди в Києві. 31 травня оголошено штормове попередження. У більшості західних, північних, центральних та Одеській областях очікуються грози.

У п’ятницю, 31 травня, у найближчі години очікується погіршення погоди в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Вихідні в червні: скільки будуть відпочивати українціЗгідно з законом, вихідний день у неділю, 16 червня, на який випадає Трійця, переноситься на понеділок, 17 червня.

Повідомляється, 31 травня в столиці очікується гроза. У зв'язку з цим КМДА закликають жителів та гостей Києва дотримуватися правила поведінки під час грози. Оминати високі дерева. Не виходити з дому під час негоди.

Нагадаємо, в Україні 31 травня оголошено штормове попередження. У більшості західних, північних, центральних та Одеській областях очікуються грози. Вдень місцями град і шквали 15-20 м / с (I рівень небезпеки, жовтий).

Крім того, сьогодні погода в Україні у більшості західних, північних, центральних та Одеській областях очікуються короткочасні дощі та грози. Днем місцями можливий град та шквали до 15-20 м/с. На решті території - без опадів.

Раніше синоптики і кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 рік. За їх оцінками, сніг буде чи не до квітня, весна - холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: