Омелян не виконав обіцянку з травня запустити пряме авіасполучення Київ-Миколаїв

Читать на русском
Володимир Омелян обіцяв із травня запустити пряме авіасполучення між Києвом і Миколаєвом. Але через брак літаків це можливо лише влітку.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян не виконав обіцянку з травня запустити пряме авіаційне сполучення між Києвом і Миколаєвом.

Обіцянку він давав 26 березня цього року, нагадує «Слово і Діло».

«Плануємо, що з квітня запрацює пряме авіаційне сполучення між Києвом і Миколаєвом», – заявив міністр на зустрічі з громадою одного з районів Миколаївської області.

Відзначимо, що за тиждень до цього голова Миколаївської обласної адміністрації Олексій Савченко зустрівся з президентом «Мотор Січ» В'ячеславом Богуслаєвим, щоб вирішити питання організації регулярних авіаперевезень за маршрутом Миколаїв – Київ – Миколаїв.

23 квітня виконувач обов'язків міжнародного аеропорту «Миколаїв» Федір Барна повідомив, що через брак літаків пряме сполучення можна буде запустити лише влітку. Станом на 29 травня на офіційному сайті продажу квитків компанії «Мотор Січ» немає інформації про пряме сполучення між столицею та Миколаєвом. Таким чином, Омелян обіцянку провалив.

Нагадаємо, Володимир Омелян не виконав обіцянку з 2019 року обмежити вік використання пасажирських літаків до 20 років в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: