Меркель розчарувалась у своїй наступниці – ЗМІ

Читать на русском
На тлі низьких рейтингів Крамп-Карренбауер канцлер схиляється до того, щоб залишитися на посаді аж до закінчення терміну в 2021 році.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель сумнівається, що її наступниця на посаді лідера Християнсько-демократичного союзу (ХДС) і претендент на пост канцлера Аннегрет Крамп-Карренбауер впорається зі своїми обов'язками.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомило агентство Bloomberg.

День народження Меркель. Що Ви знаєте про сучасного «залізного канцлера»? ТЕСТСьогодні, 17 липня, свій 63-й день народження святкує найвпливовіша жінка планети і один із найвідоміших світових політиків – канцлер Німеччини Ангела Меркель. Ми підготували невеличкий тест, щоб Ви могли дізнатися про неї трошки більше – і як про політика, і як про особистість.

Як повідомили джерела, Меркель не впевнена, що Крамп-Карренбауер впорається з роботою канцлера, і більш ніж коли-небудь схиляється до того, щоб залишитися на посаді аж до закінчення терміну в 2021 році.

За даними агентства, популярність Крамп-Карренбауер знизилася відтоді, як вона стала лідером ХДС у грудні 2018 року, а християнські демократи отримали найгірший результат на загальнофедеральних виборах минулої неділі.

Також Крамп-Карренбауер викликала негативну реакцію у соратників проваленою спробою прискорити відхід Меркель із посади канцлера.

Сама канцлер назвала «дурницею» інформацію ЗМІ про її невдоволення главою Християнсько-демократичного союзу.

Раніше Меркель, яка очолює уряд Німеччини із 2005 року, повідомила, що не претендуватиме на посаду голови ХДС, вона також не має наміру знову ставати канцлером у 2021 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: