День народження Меркель. Що Ви знаєте про сучасного «залізного канцлера»? ТЕСТ

Читать на русском
Сьогодні, 17 липня, свій 63-й день народження святкує найвпливовіша жінка планети і один із найвідоміших світових політиків – канцлер Німеччини Ангела Меркель. Ми підготували невеличкий тест, щоб Ви могли дізнатися про неї трошки більше – і як про політика, і як про особистість.
День народження Ангели МеркельФото з відкритих джерел

Сьогодні, 17 липня, свій 63-й день народження святкує канцлер Німеччини Ангела Меркель – мабуть, найвпливовіша жінка планети й, безумовно, один із найвідоміших політичних лідерів. Світ уже встиг звикнути до її манери керувати державою, вести переговори, та й узагалі поводити себе – і, як результат, про багато особистих якостей фрау Меркель уже буквально складають легенди. І, судячи з того, з якою впевненістю вона напередодні заявила про намір залишатися біля керма країни ще як мінімум протягом 4 років, у нас іще буде можливість дослідити цю «залізну фрау».

У зв'язку з цим, а також із тим, що багато в чому саме від позиції цієї жінки залежить прогрес Мінського процесу і, в перспективі – мир в Україні, пропонуємо пройти наш невеликий тест, аби дізнатися, наскільки добре Вам відома біографія канцлера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: