Фігурант «схеми Войцехівського» ліг до лікарні з тиском 140/80

Читать на русском
Суддя Печерського районного суду учетверте перенесла розгляд клопотання ГПУ щодо зміни запобіжного заходу для Олега Репи – фігуранта так званої схеми Войцехівського.

Суддя Печерського районного суду в четвертий раз перенесла розгляд клопотання Генеральної прокуратури України щодо зміни запобіжного заходу для Олега Репи – фігуранта так званої «схеми Войцехівського».

Як пише «Слово і Діло», наступного разу розгляд клопотання відбудеться 31 травня о 15:20.

Під час судового засідання адвокат підрзрюваного Олег Паламарчук повідомив, що 28 травня Олег Репа був ушпиталеий до Клінічної лікарні №1 із діагнозом «гіпертонічний криз».

«У зв'язку зі станом здоров'я мій підзахисний не має можливості перебувати у суді на засіданні», – зазначив Паламарчук і передав підтверджувальні документи судді.

Ми уважно вивчили медичний висновок щодо стану здоров'я Олега Репи під час ушпиталення каретою «швидкої». Виявилося, що забудовник ліг на лікування з гіпертонічним кризом із артеріальним тиском 140/80.

Засідання Печерського суду у справі Олега Репи, фігуранта «схеми Войцеховського»Слово і Діло

Інвестори не вірять у те, що Олег Репа дійсно тяжко хворий. Вони вважають, що забудовник придбав довідку й ще довго ховатиметься від суду в лікарні.

«Доведеться везти його на каталці. Може, в когось є ковдра в клітинку? Передам йому в суді», – жартують інвестори.

Інвестори ЖК «Шевченківський квартал» вирішили відвідати Олега Репу в лікарні. Вони придбали для нього гостинці: вітаміни та фрукти.

Забудовник прийняв подарунки й пообіцяв добудувати житловий комплекс, «щойно розберуся із судами». Натомість на запитання, чи прийде він на наступне судове засідання, відповів: «Не знаю. Подивлюся на стан здоров'я».

«Коли я вийду з лікарні, я зберу інвесторів і поясню, хто винен у проблемах із будівництвом»,- сказав він.

При цьому Репа звинуватив у продажності усіх журналістів, які висвітлюють судові засідання у справі шахрайських дій під час будівництва ЖК «Шевченківський квартал».

Раніше повідомлялося, що забудовник ЖК Шевченківський квартал Олег Репа вчиняє злочинні дії, продовжуючи продавати квартири в заарештованому Генпрокуратурою житловому комплексі.

Нагадаємо, забудовнику ЖК «Шевченківський квартал» Репі заборонили з’являтися в офісі продажів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: