У Зеленського оцінили можливість відставки Луценка

Читать на русском
Відставки гепрокурора Юрія Луценка не варто чекати до результатів дострокових виборів у парламент.

Відставки гепрокурора Юрія Луценка не варто чекати до результатів дострокових виборів у парламент.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 28 травня, заявив глава президентської партії Слуга народу Дмитро Разумков в ефірі 112 Україна.

Луценко збирається в політику після виборів. На що він може розраховувати?Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що подасть у відставку після парламентських виборів і піде в політику.

Він пояснив, що нардепи раніше, незважаючи на домовленості, не стали голосувати за підтримку президентських ініціатив. Зважаючи на це, вирішень кадрових питань у Верховній Раді найближчим часом не передбачається.

«Дивлячись на те, як Рада проголосувала за інші звернення президента, ми прекрасно розуміємо, що буде відбуватися далі. Були окремі депутати й окремі політичні сили, які в повному або частковому обсязі виконали ті обіцянки, які відкрито давали президенту в рамках переговорів, що відбулися в АП. А більша частина вчинила як зазвичай - проголосували і спробували на цьому попіаритися. Влаштовувати додаткові шоу, пов'язані з відставками, - я не думаю, що це буде правильно», - зазначив Разумков.

Напередодні Луценко заявив, що не залишить свою посаду до виборів у Раду і формування нового парламенту. А після виборів готовий буде повернутися в політику, але не в списки якоїсь партії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: