ЦВК розпочала публічні закупівлі до дострокових виборів

Читать на русском
Центральна виборча комісія розпочала публічні закупівлі до дострокових виборів Верховної ради. У комісії зазначили, що ЦВК оголосила 4 лоти по публічних закупівлях

Центральна виборча комісія розпочала публічні закупівлі до дострокових виборів Верховної ради.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник голови ЦВК Євген Радченко, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Радченка, закупівлі були оголошені 25 травня.

«25 травня 2019 року ЦВК було оголошено чотири лоти по публічних закупівлях. Перший вид торгів - це закупівля послуг з виготовлення та доставки інформаційних плакатів політичних партій кандидатів у народні депутати, які зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному окрузі. Очікувана вартість цих торгів понад 14 мільйонів гривень», - заявив замглави ЦВК.

Окрім того, Центрвиборчком оголосив торги на виготовлення та доставку бланків протоколів ДВК. Очікувана вартість цього тендеру - понад 20 мільйонів гривень.

«Закупівля виготовлення та доставки великих виборчих стаціонарних скриньок. Така закупівля зумовлена тим, що кількість скриньок, відповідно до закону «Про вибори народних депутатів», є більшою, ніж скриньок відповідно до виборів президента. Буде закуплено понад 3 тисячі скриньок. Очікувана вартість понад 11 мільйонів гривень», - додав він.

Також, ЦВК оголошує торги на виготовлення та доставку архівних боксів з очікуваною вартістю у понад 4 мільйони гривень.

Нагадаємо, Центрвиборчком просить Донецьку та Луганську ВЦА надати висновки про можливість організації та проведення позачергових виборів до Верховної ради.

Як повідомлялося раніше, глава ЦВК Тетяна Сліпачук оголосила про початок виборчої парламентської кампанії з 24 травня. Додамо також, Центральна виборча комісія України відкрила рахунок для зарахування грошової застави кандидатів у депутати Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: