У Зеленського розповіли, чи буде Медведчук перемовником від України

Читать на русском
Глава АП Андрій Богдан повідомив, що не вважає Віктора Медведчука можливим помічником в справі налагодження контактів з РФ.

Президент України Володимир Зеленський і глава його адміністрації Андрій Богдан не знайомі з проросійським політиком Віктором Медведчуком.

Про це Андрій Богдан заявив в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», передає «Слово і Діло».

«Наскільки я знаю, ні Володимир Зеленський, ні я, ніхто з членів нашої команди з ним особисто не знайомий і ніколи не спілкувався. І по сьогоднішню дату», - повідомив Богдан.

За словами Андрія Богдана, кандидатуру Медведчука, як перемовника від України не розглядають.

«Ми не бачимо його перемовником з нашого боку. Якщо Росія бачить його перемовником зі свого боку - це їх вибір», - підкреслив Богдан.

Як відомо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін продовжить взаємодію зі своїм кумом і головою партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктором Медведчуком щодо обміну полоненими з Україною.

Також, на початку травня в СБУ повідомили, що не взаємодіють з Віктором Медведчуком в питанні звільнення українських заручників і політв'язнів.

Раніше сам Медведчук заявив, що продовжить займатися питанням повернення полонених з Донбасу незалежно від позиції новообраного президента Володимира Зеленського.

Відзначимо, 9 квітня 2019 року кандидат в Президенти України Володимир Зеленський пообіцяв повернути всіх військовополонених.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: