Суд розгляне апеляцію на вирок Януковича

Читать на русском
Апеляційний суд міста Києва розгляне апеляцію на вирок екс-президента України Віктора Януковича. Засідання відбудеться 13 червня о 10:00.

Апеляційний суд міста Києва розгляне апеляцію на вирок екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт суду.

Таким чином, колегія суддів у складі Юрія Трясуна, Сергія Новова, Івана Мосендза, Олександра Журавля та Оксани Павленко почне розгляд скарги на вирок про державну зраду Віктора Януковича 13 червня о 10:00.

Нагадаємо, адвокат колишнього президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк повідомив, що Янукович хоче повернутися в Україну після відходу з президентського поста Петра Порошенка. За словами захисника, у Януковича є намір повернутися і над цим адвокати працюють вже не перший рік.

Це рішення прокоментував Генеральний прокурор Юрій Луценко. За його словами, в Україні Януковича чекає обвинувальний акт з організації розстрілів Майдану.

Відзначимо, в січні 2019 року завершився суд у справі про державну зраду Януковича. Екс-президента визнали винним у державній зраді та ведення агресивної війни і засудили до 13 років в'язниці. Адвокати Януковича подали апеляційну скаргу на вирок.

Раніше повідомлялося, що колишній президент України Віктор Янукович звернувся в Окружний адміністративний суд міста Києва з позовом, в якому просить притягнути до дисциплінарної відповідальності його державного адвоката Івана Ангеліна. Позивач просить суд визнати протиправним рішення ВКДКА від 29 березня, яким Ангеліну був повернутий статус адвоката.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: