Зеленський заявив, що Україна поверне Крим

Читать на русском
Яким би довгим не був шлях до повернення Криму, Україна пройде його разом із кримськими татарами, зазначив майбутній глава держави.

Новообраний президент Володимир Зеленський у день 75-ї річниці початку депортації кримських татар висловив надію, що Україна зможе звільнити анексований Крим.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у суботу, 18 травня.

«Сьогодні 75-та річниця початку депортації кримських татар. Цей день нагадує нам, що можна знищити людей, але дух цілого народу - ніколи. Кримські татари повернулися на історичну батьківщину. І зараз вони знову стали жертвами репресій - як і ті, хто залишився відданим Україні в окупованому Криму», - написав майбутній глава держави.

Володимир Зеленський висловив надію, що Україна зможе звільнити батьківщину кримських татар від окупації.

Я цього не говорив: які обіцянки встиг дати Володимир Зеленський – тестЩе до інавгурації Зеленський дав вже 100 обіцянок. Пропонуємо перевірити чи знаєте Ви, що він обіцяв, а чого ні щодо війни та миру, зниження плати за комуналку, президентські кортежі та літаки.

«Наша підтримка, наші зусилля, наші думки з ними кожного дня. Я вірю, що ми звільнимо батьківщину кримських татар від окупації. І яким би довгим не був шлях до повернення Криму, ми пройдемо його разом з Киримли (кримськими татарами - ред.). Ми зробимо це разом. Не забувайте, що навіть найбільш темна ніч закінчується світанком», - написав обраний президент.

Раніше, переможець президентських виборів Володимир Зеленський оприлюднив звернення різних релігійних лідерів до мешканців окупованих територій.

Які обіцянки встиг дати Володимир Зеленський, можна дізнатися, пройшовши наш тест.

Нагадаємо, сьогодні виповнюється 75 років від часу депортації радянським режимом кримських татар з їхньої історичної батьківщини - Криму. 18 травня 1944 року із Криму був відправлений перший ешелон кримських татар. Всього було депортовано близько 200 тисяч осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: