У Зеленського указ про розпуск Ради назвали фейком

Читать на русском
Указ про розпуск Верховної Ради, опублікований раніше деякими ЗМІ, є фейком і не має відношення до реальності.

Указ про розпуск Верховної Ради, опублікований раніше деякими ЗМІ, є фейком і не має відношення до реальності.

Про це заявила прес-секретар Володимира Зеленського Ірина Побєдоносцева, повідомляє Громадське 18 травня, пише «Слово і Діло».

Достроковий розпуск Ради: чи впорається з таким викликом ЗеленськийРадник Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що новообраний президент Володимир Зеленський ініціюватиме розпуск Верховної ради. Чи піде такий сценарій на користь самому Зеленському та наскільки це вигідно обом сторонам, обговорили з експертами.

Такий самийдокумент місяцем раніше опублікував заступник голови АП часів Віктора Януковича Андрій Портнов, зазначивши, що указ про дострокове припинення повноважень Ради має виглядати «приблизно так».

Радниця Зеленського з правових питань Ірина Венедиктова заявляла про те, що Портнов не працює над судовою реформою в штабі новообраного президента.

Напередодні ідеолог команди новообраного президента Руслан Стефанчук в ефірі ток-шоу «Протистояння» на телеканалі NewsOne розповів, що розпуск парламенту буде залежати від того, чи будуть нардепи шукати порозуміння із Зеленським. При цьому він додав, що відповідь на питання, чи буде розпущена Рада, з'явиться найближчим часом.

17 травня в Верховній Раді офіційно припинила існування коаліція депутатів після вихідних з неї фракції «Народний фронт».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: