Коломойський дав оцінку можливому розслідуванню ФБР

Читать на русском
Видання The Daily Beast з посиланням на 3 джерела повідомило, що ФБР веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського.

**Олігарх Ігор Коломойський заявив, що ФБР, можливо, і веде розслідування стосовно нього, але воно нічим не закінчиться.

Про це Коломойський сказав в інтерв'ю програмі «Схеми», передає «Слово і Діло».

«Може якесь розслідування і ведеться, напевно. І воно буде проведено, і нічим не завершиться, як завжди. Те, що стосується мене. Тому що я нічого протизаконного на території США, або ЄС, або України не здійснював. І ви все це добре знаєте», - сказав Коломойський.

На його думку, те, що відбувається - це політичні маніпуляції.

При цьому, олігарх зазначив, що Фірташ сидить у Відні з політично мотивованим звинуваченнями - і нічим це не закінчується.

Чи вплине повернення Коломойського на політичне життя в Україні?Олігарх Ігор Коломойський у ніч на 16 травня прилетів в Україну після майже дворічної відсутності. До цього він жив у Швейцарії та Ізраїлі.

«Нормально там себе почуває. Але теж дуже хоче повернутися в Україну», - уточнив він.

«Ось його звинуватили - і він на 5 років випав з української політичної, економічної та бізнес-тусовки. Але ми знаємо, хто за цим стоїть, що за цим стоїть - вже все стало відомо. Свого часу по телевізору, я думаю, все покажуть - хто за цим стояв», - додав Коломойський.

Нагадаємо, видання The Daily Beast з посиланням на 3 джерела повідомило, що ФБР веде розслідування проти олігарха Ігоря Коломойського.

За даними видання, Коломойського «звинувачували в замовних вбивствах» (у 2015 році), а тепер вважають покровителем кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського.

16 травня в Україну з Ізраїлю прилетів олігарх Ігор Коломойський. Він не був в Україні з червня 2017 року і заявив, що планує прожити в Україні найближчі п'ять років. Чи вплине його повернення на політичне життя в Україні - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: