Переговори щодо Brexit провалилися – лейбористи

Читать на русском
Британські лейбористи та консерватори не змогли домовитися між собою з приводу виходу Великої Британії зі складу ЄС (Brexit) під час останніх дебатів між партіями.

Британські лейбористи та консерватори не змогли домовитися між собою з приводу виходу Великої Британії зі складу ЄС (Brexit) під час останніх дебатів між партіями.

Як пише «Слово і Діло», таку заяву зробив лідер Лейбористської партії Джеремі Корбін, передає Associated Press.

Сторони звинувачували один одного в краху. Лідер лейбористської партії Джеремі Корбін заявив, що переговори з урядом прем'єр-міністра Терези Мей «зайшли так далеко, як тільки могли».

«Ми не змогли подолати важливі політичні прогалини між нами», – заявив Корбін.

Він також зазначив, що уряд прем'єр-міністра Терези Мей втрачає авторитет, і складно повірити в те, що він здатен досягти компромісу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей обговорила з міністрами варіант другого референдуму щодо Brexit. Вона провела таємну зустріч із помічниками та міністрами, на якій обговорювалися можливі шляхи проведення другого референдуму за Brexit, яке пройшло напередодні зустрічі з лейбористами, на якій передбачається погодити міжпартійна угода про умови виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу.

Крім того, уряд Великої Британії має намір домовитися про укладення угоди по виходу з Євросоюзу до липня. Це може збільшить шанси британських депутатів, обраних на європейських виборах, зайняти місця в Європарламенті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: