Сущенка в колонії відвідав український консул

Читать на русском
Незаконно засудженого в Росії українського журналіста Романа Сущенка відвідав у колонії в Кірово-Чепецьку консул України в Москві Альберт Черниюк.

Незаконно засудженого в Росії українського журналіста Романа Сущенка відвідав у колонії в Кірово-Чепецьку консул України в Москві Альберт Черниюк.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укрінформ».

Адвокат Марк Фейгін також має намір відвідати Сущенка в колонії.

«Напередодні мого підзахисного Романа Сущенка відвідав український консул Альберт Черниюк. І я також маю намір відвідати Романа найближчим часом», - сказав Фейгін.

Нагадаємо, в лютому Фейгін відвідав підзахисного в колонії в 50-й день його народження. Захисник повідомив, що побутові умови у Сущенка кращі, ніж були спочатку. Він знаходиться в теплому, захищеному приміщенні, має доступ до окропу, може здійснювати телефонні дзвінки. Роману передали кисті і фарби, так що він тепер може займатися улюбленою справою.

Як відомо, кореспондента «Укрінформу» у Франції Романа Сущенка, з порушенням міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою з Парижа, де працював останні шість років. 7 жовтня 2016 йому пред'явили звинувачення в шпигунстві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: