Геращенко йде з Мінської групи

Читать на русском
При цьому вона запевнила, що буде допомагати новій владі сприяти вирішенню тих питань, які стоятимуть у форматі мінських груп.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко написала заяву про звільнення з посад уповноваженого президента України з мирного врегулювання і представника України в гуманітарній підгрупі в Мінську.

Про це передає «Слово і Діло» у четвер, 16 травня.

«Зараз йдуть дебати про перезавантаження мінських груп. Я хочу проінформувати вас, що я сьогодні написала заяву як уповноважений президента Петра Порошенка щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі і представник України в гуманітарній підгрупі із проханням звільнити мене з цих посад. Я подякувала президенту Порошенку за цю високу честь працювати в його команді», - заявила Геращенко.

При цьому вона запевнила, що буде допомагати новій владі сприяти вирішенню тих питань, які стоятимуть у форматі мінських груп.

«Ми залишаємося відкритими для нової влади для того, щоб сприяти вирішенню тих питань, які стоятимуть в форматі мінських груп. Але очевидно, що має відбутися перезавантаження», - додала вона.

Раніше Геращенко заявила, що незважаючи на зміну влади, позиція України в питанні вирішення конфлікту на Донбасі залишається незмінною.

Також нагадаємо, Геращенко записала відеозвернення до Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: