Путін і Помпео не обговорювали Україну в Сочі

Читать на русском
Володимир Путін завжди говорить про збереження особливого характеру відносин між народами двох країн, заявив його прес-секретар.

Росія ніколи не була прихильницею та ініціатором руйнування двосторонніх відносин з Україною.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 15 травня, заявив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, коментуючи переговори президента РФ Володимира Путіна з держсекретарем США Майком Помпео, повідомляє РІА Новости.

Зокрема, Пєсков відповів на питання журналістів, чи дійсно Помпео на зустрічі з Путіним закликав Росію протягнути руку допомоги новому уряду України.

«Пан Помпео президента Путіна не закликав це робити, можливо, він якось... опосередковано це зробив, але тему України вчора на зустрічі з президентом не зачіпали», - сказав Пєсков.

Він також заявив, що Росія ніколи не руйнувала відносини з Україною.

«Росія ніколи не була прихильницею руйнування двосторонніх відносин та ініціатором руйнування двосторонніх відносин. Навпаки, наш президент завжди говорить про збереження особливого характеру відносин між народами двох країн. Цей його підхід добре відомий», - зазначив Пєсков.

Нагадаємо, напередодні в Сочі пройшла зустріч держсекретаря США Майка Помпео з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, а потім Помпео зустрівся з Володимиром Путіним. За підсумками зустрічей Помпео заявив, що у США і Росії різні погляди щодо питання України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: