Uber запустив у Києві сервіс бронювання місця в мікроавтобусі

Читать на русском
Uber запустив у Києві новий сервіс з бронювання місця в мікроавтобусі, який курсуватиме низкою обраних напрямків у межах міста, під назвою Uber Shuttle.

Міжнародний онлайн-сервіс для замовлення таксі Uber у вівторок, 14 травня, запустив у Києві новий сервіс бронювання місця в мікроавтобусі, який курсуватиме низкою обраних напрямків у межах міста, під назвою Uber Shuttle.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив регіональний менеджер Uber Джеймі Гейвуд, інформує УНІАН.

«Ми оголошуємо про запуск пілотного проекту Uber Shuttle. Щоб скористатися цим сервісом, потрібно зайти в програму і вибрати UberShuttle. Всі пасажири матимуть гарантоване сидяче місце з ременем безпеки. Всі автобуси будуть практично новими. Зараз це Mercedes», - сказав він.

Гейвуд повідомив, що ціна поїздки буде варіюватися від 15 до 30 гривень, залежно від дальності. Він зазначив, що Київ став першим містом, де з'явиться цей сервіс. За словами Гейвуда, спочатку новий сервіс курсуватиме за двома маршрутами.

«Перший - з Виноградаря до торгового центру «Україна» через Куренівку, Поділ, площу Льва Толстого. Другий - від Дарниці до Либідської», - сказав він.

Гейвуд повідомив, що скористатися новим сервісом можна з понеділка по п'ятницю, починаючи з 7 ранку до 21 вечора. При цьому інтервал слідування становитиме кожні 15 хвилин.

Також Гейвуд підкреслив, що надалі планується відкрити нові маршрути

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що зробили мери міст для розвитку інклюзії в Україні.

Також раніше в Брюсселі заборонили сервіс таксі Uber.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: