Гройсман розповів про зустріч із Зеленським

Читать на русском
У прем'єра залишилися хороші враження від нового президента, а подальшу взаємодію покаже час.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна, опублікованому в понеділок, 13 травня, розповів про враження від зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським, яка тривала 24 квітня.

Про це пише «Слово і Діло».

Життєвий принцип Гройсмана – виконання обіцянок: перевіряємо, чи так цеВолодимир Гройсман говорив, що виконання обіцянок – це його життєвий принцип. Слово і Діло перевірило, чи дотримується прем'єр свого принципу.

Так, на питання, після недавньої зустрічі, чи знайдено концептуально спільну мову із Зеленським, Гройсман відповів: «Це була така ознайомча зустріч. У мене вона залишила абсолютно нормальні враження. А далі ми подивимося, як буде розвиватися подальше взаємодія».

Крім того, він зазначив, що після інавгурації всі гілки влади повинні співпрацювати, оскільки протистояння може гальмувати розвиток держави.

«Я вважаю, що всі гілки влади повинні мати конструктивну взаємодію. Не може будь-яка політична доцільність домінувати над інтересами держави, це моя принципова позиція. Я думаю, що потрібно дати всім гілкам влади повністю реалізувати свої повноваження», - заявив Гройсман.

«Взаємодія - це здоровий стан, а протистояння і взаємна боротьба - це не добре для самої держави, тому що може гальмувати багато процесів. Тобто всі розумні ідеї, з якою б гілки влади не виходили, я завжди сприймав і підтримував», - додав він.

Як повідомлялося, Гройсман відвідав офіс Зеленського 24 квітня. У штабі останнього раніше повідомили, що на зустрічі не обговорювали робочих моментів або політики.

Перед цим Гройсман заявив, що готовий співпрацювати з Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей. Тим же відповів майбутній президент.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: