Трамп назвав нового очільника Пентагону

Читать на русском
Трамп планує запропонувати для затвердження міністром оборони кандидатуру Патріка Шенахана, який з 1 січня виконує обов'язки голови Пентагону після відставки Джеймса Меттіса.

Президент США Дональд Трамп планує запропонувати для затвердження міністром оборони кандидатуру Патріка Шенахана, який з 1 січня виконує обов'язки голови Пентагону після відставки Джеймса Меттіса.

Як пише «Слово і Діло», про це у Twitter повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

Стало відомо, яку суму Пентагон витратив на зміцнення обороноздатності УкраїниПрес-секретар Пентагону Ерік Пахон заявив, що з 2014 року США виділили Україні більше 1,3 млрд дол. на зміцнення обороноздатності і поліпшення взаємодії з НАТО.

За її словами, вибір президента зумовлений видатною службою Шенахана та продемонстрованими здібностями лідера.

Сандерс розповіла, що Шенахан працював на високопоставлених посадах, включно з посадою заступника міністра оборони, віце-президента з поставок та операцій компанії «Боїнг».

Прес-секретар Білого дому зазначила, що він має магістерський ступінь з інженерії та магістерський ступінь з бізнес-адміністрування в Массачусетському інституті технологій.

«В.о. міністра оборони Шенахан за останні місяці довів, що він більш ніж здатен очолити міністерство оборони, і він надалі чудово впорається зі своїми обов'язками», - додала вона.

Призначення Шенахана потребуватиме затвердження Сенатом.

Нагадаємо, два чиновника відмовилися від посади глави Пентагону.

Також ЗМІ розповіли, кого Трамп просуває на пост глави Пентагону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: