На Львівщині порушили кримінальну справу через масове отруєння бійців Нацгвардії

Читать на русском
Військова прокуратура Львівського гарнізону відкрила кримінальне провадження за фактом масового харчового отруєння бійців Національної гвардії.

Військова прокуратура Львівського гарнізону відкрила кримінальне провадження за фактом масового харчового отруєння бійців Національної гвардії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник військового прокурора Львівського гарнізону Роман Бучко, передає «Інтерфакс-Україна».

«Кримінальне провадження відкрито за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.425 КК (недбале ставлення військової службової особи до служби, що завдало істотної шкоди або що спричинило тяжкі наслідки в умовах воєнного стану або бойової обстановки). Слідство доручено львівському підрозділу ДБР», - розповів Бучко.

За його словами, фахівці проводять дослідження і пообіцяв, що найближчим часом встановлять причину отруєння.

Нагадаємо, 29-30 квітня 57 військовослужбовців військової частини в райцентрі Золочів Львівської області були ушпиталені із симптомами харчового отруєння. Їхній стан задовільний.

Пізніше стало відомо, що військовослужбовці Національної гвардії, які отруїлися у Львові, почувають себе добре, декілька військовослужбовців вже готуються до виписки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: