Коломойський сказав, кого з міністрів потрібно залишити

Читать на русском
Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що вважає за необхідне, щоб нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зберіг свою посаду в наступному Кабінеті міністрів.

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що вважає за необхідне, щоб нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зберіг свою посаду в наступному Кабінеті міністрів.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив у інтерв'ю Bihus.Info.

Хто увійшов до команди кандидата в президенти України Володимира ЗеленськогоЗа два дні до другого туру президентських виборів Зеленський представив людей, які в разі його перемоги підуть працювати до Адміністрації президента.

«Він якийсь стабілізуючий фактор. Що б не відбувалося в країні, він як фундамент якийсь, у мене таке відчуття», - заявив Коломойський.

Він також зазначив, що Аваков єдиний із міністрів, хто провів реформу в своєму відомстві.

«Я вважаю, що це найуспішніший професійний міністр за всі останні п'ять років. І найменш скандальний, практично не скандальний. І зробив реформу, сяк-так працює», - заявив бізнесмен.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що під час своєї каденції у нього будуть прозорі стосунки з підприємцями. Він офіційно запросив представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі – вже найближчими днями.

Раніше стало відомо, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що після інавгурації президента запропонує Володимиру Зеленському звільнити його з посади голови відомства.

Натомість прем'єр Володимир Гройсман планує залишитися на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: