Українцям не рекомендують відвідувати Ізраїль

Читать на русском
У МЗС радять під час увімкнення сигналу повітряної тривоги користуватися місцевими бомбосховищами.

Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю у зв'язку з масованим ракетно-мінометним обстрілом південних територій країни.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

Україна прокоментувала обстріли Ізраїля із Сектору ГазаВ Міністерстві закордонних справ (МЗС) України повідомили, що Україна рішуче засуджує масовані ракетні обстріли з Сектору Газа по півдню Ізраїля.

«У зв'язку з черговою ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння і масованим ракетно-мінометним обстрілом південних територій Ізраїлю (міста Ашкелон, Ашдод, Кирьят-Малахі, Сдерот, Нетівот, Мазкерет Батия, Кирьят-Екрон, Явне, Гедера, Кирьят-Гат, Тель Шева, регіональні ради Шаар а-Негев, Сдот Негев, Бреннер, Ешкол, Хоф-Ашкелон, Йоав, Шафір, Лахіш, Бней Шимон, Беер-Тувія, Мерхавім, Нахаба Сорек, Гдерот, Мате Ієгуда, Гезер), які почалися 04.05.2019 рекомендується громадянам України утриматися на даному етапі від відвідування вказаних територій і населених пунктів», - йдеться в ньому.

При цьому МЗС також рекомендує в разі перебування в населених пунктах країни, які знаходяться в безпосередній близькості від сектору Гази, під час увімкнення сигналу повітряної тривоги скористатися бомбосховищами.

Нагадаємо, 4 і 5 травня сталися найбільші зіткнення між Ізраїлем і палестинцями в секторі Гази за останні п'ять років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: