Кількість жертв ракетних ударів по Сектору Газа зросла

Читать на русском
В результаті авіаударів Ізраїлю по території Сектора Газа починаючи з суботи загинуло щонайменше 20 людей.

В результаті авіаударів Ізраїлю по території Сектора Газа починаючи з суботи загинуло щонайменше 20 людей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Anadolu Agency.

Україна прокоментувала обстріли Ізраїля із Сектору ГазаВ Міністерстві закордонних справ (МЗС) України повідомили, що Україна рішуче засуджує масовані ракетні обстріли з Сектору Газа по півдню Ізраїля.

Палестинський відомство повідомило, що в результаті ракетного обстрілу з боку Ізраїлю жертвами стали 20 людей, ще 110 отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що у Секторі Газа убитий один з командирів ХАМАС. Ракетний обстріл вбив командира Хамеда Ахмеда Абед Худри, який був відповідальним за переведення коштів збройним групам в секторі Газа з Ірану.

Нагадаємо, що палестинські терористи погрожують зірвати Євробачення в Тель-Авіві. У секторі Газа терористична організація "Ісламський джихад Палестини" заявила, що вони мають намір зірвати конкурс Євробачення 2019, який повинен проходити в Тель-Авів заявивши, що Ізраїль не здатний послабити обмеження на територію Гази в обмін на спокій напередодні заходу.

Зазначимо, що Нетаньяху віддав наказ не припиняти удари по сектору Газа. Нетаньяху віддав наказ не припиняти масовані атаки сектору Газа і наказав Армії оборони Ізраїлю посилити війська силами бронетехніки, артилерії і піхоти

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: